Winkelwagen

Over mijOver mij
Ik ben geboren in Amsterdam. Zolang ik mij kan herinneren, was er de ‘drang’ tot het scheppen van ‘beelden’. Aanvankelijk was de natuur mijn grote inspirator en kon ik mij door middel van fotografie en een wenskaart als drager, succesvol beeldend uitdrukken. Ook het fotograferen van mensen en het vastleggen van het wezen achter het gezicht, bracht mij veel voldoening. Creatieve duizendpoot die ik ben, maakte dat ik me vervolgens ieder middel eigen maakte om emotie in een enig vorm te kunnen uitdrukken. Liefst op een wijze die ‘raakt’, maar altijd authentiek.
Dat niet ieder werk direct te interpreteren valt, is inherent aan de uiting; kijken met je hart is totaal anders dan kijken met je ogen. Dat het iets meer van je vraagt om een werk in je op te nemen, is de toegevoegde waarde; ik maak kunst met hart en ziel. Ik gebruik graag felle, vrolijke kleuren en werk met spatel, kwast en met de hand en alle voorhanden zijnde technieken. Ieder afzonderlijk werk kan veel tijd in beslag nemen; het is pas klaar als mijn gevoel dat zegt. 
En dan - gedreven door passie - begin ik weer van voor af aan. Het werken in opdracht verhoogt die passie nog meer, de wens van de opdrachtgever vertalen naar zijn of haar gevoel zie ik als een serieuze verantwoordelijkheid. Iets door mogen geven via talent, maakt dankbaar.
En die dankbaarheid voel ik ook wanneer mijn werk wordt gewaardeerd en aangekocht, voor zowel privécollecties als zakelijke kunstcollecties in binnen- en buitenland.